Organisatie

Crea-Tech is een innovatief bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen van nieuwe machines voor de Tuinbouw. Vanaf de oprichting in 1998 ontwikkelt Crea-Tech o.a. verpakkings machines gespecialiseerd in de verwerking van potplanten en boeketten. Mede naar ideeën van onze klanten ontwikkelde Crea-Tech een aantal unieke machines, waaronder een potplantinhoezer, een trayvuller, een kleuren menglijn, een hoezen sticker apparaat en een compleet bloemeninhoes concept.

 

Crea-Tech combineert bewezen industriële componenten met innovatieve oplossingen. Hierdoor ontstaan hoogwaardige machines die waarde toevoegen, betrouwbaar zijn en gemakkelijk in het gebruik zijn. E.e.a. is gekoppeld aan de visie van Crea-Tech dat de Tuinbouw behoefte heeft aan goede machines i.p.v. goedkope machines. Crea-Tech streeft altijd naar een relatief korte terugverdientijd van de investering.

De terugverdientijd is voor onze klanten doorslaggevend om te komen tot een langdurige samenwerking waarbij Crea-tech ook het lopende onderhoud en de daarmee gepaard gaande verbeteringen voor haar rekening neemt.