Allround Service Engineer

Home/Allround Service Engineer
careers

Allround Service Engineer

Als Allround Service Engineer ben je verantwoordelijk voor het installeren en in bedrijfstellen van machinelijnen.

Jouw taken. Je stelt klantspecifieke machines in bedrijf, je waarborgt de kwaliteit en je bent in staat het maximale uit de machine te halen. Bij storingen en problemen weet jij de juiste analyse te maken en werk je naar een oplossing toe. Je werkt samen met de software en mechanische engineers om verbeteringen door te voeren in besturing, mechanica en elektra. Jouw ervaringen en inzichten zijn een belangrijke terugkoppeling binnen het bedrijf. Je voelt je verantwoordelijk voor de voortgang van het project en bent vastberaden een machinelijn af te maken. Als de machine eenmaal werkt, geef je training aan de operators van de klant. Je houdt contact met de klant gedurende installatie en opstartperiode en stuurt bij wanneer nodig. Naast installaties wissel je werk af met assembleren en bouwen in de werkplaats, service en onderhoud. Onze klanten zitten zowel in Nederland als daarbuiten, je zult ongeveer 30% van je tijd in het buitenland zitten.

Jouw achtergrond.
  • Mbo/Hbo Werktuigbouw, Elektrotechniek of vergelijkbaar

  • >3 jaar werkervaring in machinebouw

  • Kennis van elektrisch schakelen; kan schema’s lezen

  • In bezit van rijbewijs B

Jouw kwaliteiten.
  • Beheersing van Engelse taal

  • Zelfstandige en praktische werkhouding

  • Capaciteiten om aansturing te geven aan een klein team

  • Houdt van directe communicatie en korte lijntjes

Wat wij bieden.

In deze functie heb je veel afwisseling en vrijheid. We bieden goede arbeidsvoorwaarden, zoals ruime vergoedingen, vrijedagen en het volgen van opleidingen en cursussen. Je komt terecht in een gezellig en zeer gemotiveerd team van 15 collega’s. Korte lijntjes, direct contact en slagkracht staat bij ons hoog in het vaandel. Crea-Tech is onderdeel van de Green innovators Group, waar onder andere ook onze zuster Bosman Van Zaal valt. Samen met zo’n 230 collega’s delen we een super modern pand aan de Braziliëlaan in Aalsmeer.

 

Interesse?

Solliciteer direct en stuur jouw CV en motivatiebrief op. Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar sollicitatie@crea-tech.nl of bel +31 (0)172 609652. Wil je niet solliciteren, maar iets leveren voor het verbeteren van wervingsprocessen? Wij staan altijd open voor suggesties per e-mail, maar stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.

 

Solliciteer!