Magazijn & Productiemedewerker

Home/Magazijn & Productiemedewerker
careers

Magazijn & Productiemedewerker

Bij Crea-Tech bouwen wij een brede range aan machines en complete productielijnen voor de voedingsmiddelen-en tuinbouwindustrie. Wij bedenken niet alleen het ontwerp, maar produceren ook onze eigen systemen. En daar zijn we trots op. We zijn internationaal actief en doen projecten voor grote en kleine organisaties. We zijn een klein en betrokken team en gaan met lef grote uitdagingen aan. Kom jij ons versterken als Allround Magazijn- & Productiemedewerker?

Vacature
Vacaturefoto
Teamfoto

Functieomschrijving Allround Magazijn & Productie Medewerker

Als Allround Warehouse and Production Employee heb je een uitgebreid takenpakket. Je bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer, je zult onder andere gaan orderpicken, inboeken, afboeken, orders verzamelen en je bent breed inzetbaar bij operationele werkzaamheden. Dit doe je niet alleen, maar in een hecht team van hardwerkende collega’s. Op de werkvloer is geen dag hetzelfde. Zo begin je de ene dag met het inboeken en ben je de andere dag weer bezig met het laden en lossen van vrachtwagens!

Onze klanten zitten verspreid over de hele wereld en we hebben verschillende machines in ons assortiment. Bovendien horen we bij de Green Innovators Group, waaronder bijvoorbeeld ook Bosman Van Zaal valt. In totaal zijn we dus met ruim 230 collega’s! Kortom een uitdagende functie waarin sales en techniek samenkomen.

 

Is dit de uitdaging die je zoekt en herken jij jezelf in het volgende?

 

Wat kun je van ons verwachten?

 

Enthousiast? Kom dan ons team versterken als Allround Magazijn- en Productiemedewerker!

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer weten over de vacature of ons bedrijf? Bel +31 297 344 344 en vraag naar de afdeling HR of stuur een e-mail naar werken@bosmanvanzaal.com.

Crea-Tech is onderdeel van de Green innovators Group en een zusterorganisatie van Bosman Van Zaal. Wij zijn gevestigd in een state-of-the-art pand in Green Park Aalsmeer, aan de Braziliëlaan 4, waar een innovatief en efficiënt productieproces en prettige werkomstandigheden centraal staan. Aalsmeer is een groen en waterrijk dorp midden in de Randstad, op een goed bereikbare locatie.

Wil je niet solliciteren, maar iets leveren voor het verbeteren van wervingsprocessen? Wij staan altijd open voor suggesties per e-mail, maar stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.

 

Solliciteer!