Projectleider Werktuigbouw

Home/Projectleider Werktuigbouw
careers

Projectleider Werktuigbouw

Bij Crea-Tech bouwen wij een brede range aan machines en complete productielijnen voor de voedingsmiddelen-en tuinbouwindustrie. Wij bedenken niet alleen het ontwerp, maar produceren ook onze eigen systemen. En daar zijn we trots op. We zijn internationaal actief en doen projecten voor grote en kleine organisaties. We zijn een klein en betrokken team en gaan met lef grote uitdagingen aan. Kom jij ons versterken als Projectleider Werktuigbouw?

Vacature
Vacaturefoto
Teamfoto

Functieomschrijving Projectleider Werktuigbouw

Als projectleider Werktuigbouw ben jij de schakel tussen de klant, het engineeringsteam en de productie. Je zorgt voor een juiste afstemming van het project met de klant en houdt de voortgang scherp in de gaten. Je werkt nauw samen met de engineeringsafdeling en zorgt ervoor dat zij alle nodige informatie hebben voor het ontwerpen en maken van werktekeningen. Daarnaast ben je ook nauw betrokken bij het productieproces en de oplevering van onze machines. Kortom, in deze functie ben je van begin tot eind betrokken bij het project en dat maakt het werk afwisselend en uitdagend.

Onze systemen worden op maat ontworpen naar de behoeftes van de klant. Dat houd in dat geen machine of productielijn hetzelfde is.

Je zal vaak op kantoor te vinden zijn, en krijgt de vrijheid om je werk zelf in te delen. Wij verwachten namelijk dat je zelf de balans bewaakt tussen hoofd en bijzaken. Wij zijn een klein bedrijf met directe lijnen en verwachten een flexibele inzet van je. Kortom een veelzijdige uitdagende baan.

Is dit de uitdaging die je zoekt en herken jij jezelf in het volgende?

 

Wat kun je van ons verwachten?

 

Enthousiast? Kom dan ons team versterken als Allround Magazijn- en Productiemedewerker!

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer weten over de vacature of ons bedrijf? Bel +31 297 344 344 en vraag naar de afdeling HR of stuur een e-mail naar werken@bosmanvanzaal.com.

Crea-Tech is onderdeel van de Green innovators Group en een zusterorganisatie van Bosman Van Zaal. Wij zijn gevestigd in een state-of-the-art pand in Green Park Aalsmeer, aan de Braziliëlaan 4, waar een innovatief en efficiënt productieproces en prettige werkomstandigheden centraal staan. Aalsmeer is een groen en waterrijk dorp midden in de Randstad, op een goed bereikbare locatie.

Wil je niet solliciteren, maar iets leveren voor het verbeteren van wervingsprocessen? Wij staan altijd open voor suggesties per e-mail, maar stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.

 

Solliciteer!