Projectleider Werktuigbouw

Home/Projectleider Werktuigbouw
careers

Projectleider Werktuigbouw

Ben jij een Projectleider met een passie voor machinebouw en een talent voor projectmanagement? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin technische kennis, klantcontact en project planning samenkomen? Dan willen we jou graag in ons team als Projectleider Werktuigbouw! Enthousiast? Lees dan snel verder!

Bij Crea-Tech bouwen wij een brede range aan machines en complete productielijnen voor de voedingsmiddelen- en tuinbouwindustrie. Wij bedenken niet alleen het ontwerp, maar produceren ook onze eigen systemen. En daar zijn we trots op. We zijn internationaal actief en doen projecten voor organisaties zoals Spisa en Steven Roberts Orginal Dessert. We zijn een klein team van 12 man sterk, maar gaan graag grote uitdagingen aan. Op dit moment zoeken wij een projectleider werktuigbouw om ons team te versterken.

Jouw bezigheden als projectleider werktuigbouw

Als projectleider Werktuigbouw ben jij de schakel tussen de klant, het engineeringsteam en de productie. Je zorgt voor een juiste afstemming van het project met de klant en houdt de voortgang scherp in de gaten. Je werkt nauw samen met de engineeringsafdeling en zorgt ervoor dat zij alle nodige informatie hebben voor het ontwerpen en maken van werktekeningen. Daarnaast ben je ook nauw betrokken bij het productieproces en de oplevering van onze machines. Kortom, in deze functie ben je van begin tot eind betrokken bij het project en dat maakt het werk afwisselend en uitdagend.

 

Herken jij je in dit profiel?

 

Werken bij Crea-Tech International

Onze systemen worden op maat ontworpen naar de behoeftes van de klant. Dat houd in dat geen machine of productielijn hetzelfde is. Je zal vaak op kantoor te vinden zijn je krijgt de vrijheid om je werk zelf in te delen. Wij verwachten namelijk dat je zelf de balans bewaakt tussen hoofd- en bijzaken. Wij zijn een klein bedrijf met directe lijnen en verwachten een flexibele inzet van je. Kortom een veelzijdige uitdagende baan.

 

Enthousiast? Kom dan ons team versterken als Projectleider Werktuigbouw!

Stuur jouw CV en motivatiebrief in via de knop hieronder en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer weten over de vacature of ons bedrijf? Bel +31 297 344 344 en vraag naar de afdeling HR of stuur ons een mail via werken@bosmanvanzaal.com.

Crea-Tech is een zusterorganisatie van Bosman Van Zaal. Wij zijn gevestigd in een state-of-the-art pand in Green Park Aalsmeer, aan de Braziliëlaan 4, waar een innovatief en efficiënt productieproces en prettige werkomstandigheden centraal staan.

Solliciteer!