Service Specialist

Home/Service Specialist
careers

Service Specialist

Als Service Specialist zorg jij ervoor dat onze klanten een goede service ontvangen.
Service Specialist

Jouw taken. Je lost zelfstandig storingen op en onderhoudt eenvoudige tot complexe installaties. Hierbij maak je gebruik van je kennis over PLC’s, zodat je ook softwarematige storingen kunt verhelpen. Je gaat naar diverse klanten op verschillende locaties, waar je te maken krijgt met een breed scala aan installaties. Geen dag is dus hetzelfde en je hebt de mogelijkheid om veel te leren. Daarnaast ben je ook op kantoor te vinden om het werk voor te bereiden, zodat je op locatie aan de slag kunt.

Jouw achtergrond.
  • Mbo Elektrotechniek, Mechatronica of vergelijkbaar

  • Enkele jaren werkervaring, bij voorkeur met het werken met schakelkasten

  • Ervaring met Omron PLC’s, Office en ERP

  • In bezit van rijbewijs B

Jouw kwaliteiten.
  • Beheersing van Nederlandse en Engelse taal

  • Zelfstandige en praktische werkhouding

  • Bereidt storingsdiensten te draaien

  • Houdt van directe communicatie en korte lijntjes

Wat wij bieden.

In deze functie heb je veel afwisseling en vrijheid. We bieden goede arbeidsvoorwaarden, zoals ruime vergoedingen, vrijedagen en het volgen van opleidingen en cursussen. Je komt terecht in een gezellig en zeer gemotiveerd team van 15 collega’s. Korte lijntjes, direct contact en slagkracht staat bij ons hoog in het vaandel. Crea-Tech is onderdeel van de Green innovators Group, waar onder andere ook onze zuster Bosman Van Zaal valt. Samen met zo’n 230 collega’s delen we een super modern pand aan de Braziliëlaan in Aalsmeer.

 

Interesse?

Solliciteer direct en stuur jouw CV en motivatiebrief op. Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar sollicitatie@crea-tech.nl of bel +31 (0)172 609652. Wil je niet solliciteren, maar iets leveren voor het verbeteren van wervingsprocessen? Wij staan altijd open voor suggesties per e-mail, maar stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.

 

Solliciteer!