Vacature Allround Monteur

Home/Vacature Allround Monteur
careers

Vacature Allround Monteur

Jouw dag als Allround Monteur Machinebouw/Mechatronica bij Crea-Tech begint bij ons in de werkplaats in Aalsmeer met een bakkie koffie. Met elkaar nemen we de status door van de werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor de machinebouw in de werkplaats. Zo ben je bezig met assembleren, je voelt je verantwoordelijk voor de voortgang van het project, en bent vastberaden een machinelijn af te maken. Als de machine eenmaal werkt ga je soms naar klanten in binnen- en buitenland om te assisteren bij de installatie. Onze systemen worden op maat ontworpen naar de behoeftes van de klant. Dat houdt in dat geen machine of productielijn hetzelfde is. Deze afwisseling maakt jouw werkzaamheden leuk en uitdagend. Kortom, geen dag is hetzelfde!

Allround Monteur Crea-Tech

Wat verwachten wij van jou?
  • Mbo-niveau (Werktuigbouw/Machinebouw/Mechatronica)

  • Drie jaar werkervaring in de machinebouw

  • Je houdt van directe communicatie en korte lijntjes

  • Zelfstandig, creatief en vasthoudend

Wat kun je van ons verwachten?
  • Een prettige werkomgeving en een goed salaris.

  • Projecten die telkens weer verschillend zijn.

  • Verschillende doorgroeimogelijkheden afhankelijk van jouw ambitie.

  • Een betrokken en hecht team.

Over Crea-Tech.

Bij Crea-Tech bouwen wij een brede range aan machines en complete productielijnen voor de voedingsmiddelen- en tuinbouwindustrie. Wij bedenken niet alleen het ontwerp, maar produceren ook onze eigen systemen. En daar zijn we trots op. We zijn internationaal actief en doen projecten voor organisaties zoals Spisa en Steven Roberts Orginal Dessert. We zijn een klein team, en gaan graag grote uitdagingen aan. Crea-Tech is onderdeel van de Green innovators Group, waar onder andere ook onze zuster Bosman Van Zaal onder valt. Samen met zo’n 230 collega’s delen we een super modern pand aan de BraziliĆ«laan in Aalsmeer.

ENTHOUSIAST? KOM DAN ONS TEAM VERSTERKEN ALS ALLROUND MONTEUR!

Solliciteer direct en stuur jouw CV en motivatiebrief op. Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar sollicitatie@crea-tech.nl of bel +31 (0)172 609652.

Wil je niet solliciteren, maar iets leveren voor het verbeteren van wervingsprocessen? Wij staan altijd open voor suggesties per e-mail, maar stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.

Solliciteer!