Werkvoorbereider

Home/Werkvoorbereider
careers

Werkvoorbereider

Bij Crea-Tech bouwen wij een brede range aan machines en complete productielijnen voor de voedingsmiddelen-en tuinbouwindustrie. Wij bedenken niet alleen het ontwerp, maar produceren ook onze eigen systemen. En daar zijn we trots op. We zijn internationaal actief en doen projecten voor grote en kleine organisaties. We zijn een klein en betrokken team en gaan met lef grote uitdagingen aan. Kom jij ons versterken als Werkvoorbereider?

Vacaturefoto
Vacaturefoto
Teamfoto

Functieomschrijving Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider vervul jij een belangrijke rol. Samen met de projectleider zorg jij ervoor dat alles op rolletjes verloopt. In deze functie krijg je veel verantwoordelijkheden Je zorgt dat projecten na engineering verwerkt worden, maakt werktekeningen, verzorgt de inkoop en zorgt daarmee dat elk onderdeel op het juiste moment aanwezig is, zodat de werkplaats op rolletjes loopt. Je staat klanten te woord voor onderdelen verkoop en verwerkt deze aanvragen. Je kunt prioriteiten stellen. Je vind het leuk om 2D en 3D te tekenen. Dankzij je eerdere ervaring in de bouw en techniek, ben jij een kei in organiseren, nauwkeurig, maar weet je ook wanneer het nodig is om te improviseren. Je bent goed in het communiceren op verschillende niveaus.

 

Is dit de uitdaging die je zoekt en herken jij jezelf in het volgende?

 

Wat kun je van ons verwachten?

 

Enthousiast? Kom dan ons team versterken!

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer weten over de vacature of ons bedrijf? Bel +31 297 344 344 en vraag naar de afdeling HR of stuur een e-mail naar werken@bosmanvanzaal.com.

Crea-Tech is onderdeel van de Green innovators Group en een zusterorganisatie van Bosman Van Zaal. Wij zijn gevestigd in een state-of-the-art pand in Green Park Aalsmeer, aan de Braziliëlaan 4, waar een innovatief en efficiënt productieproces en prettige werkomstandigheden centraal staan. Aalsmeer is een groen en waterrijk dorp midden in de Randstad, op een goed bereikbare locatie.

Wil je niet solliciteren, maar iets leveren voor het verbeteren van wervingsprocessen? Wij staan altijd open voor suggesties per e-mail, maar stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.

 

Solliciteer!