Careers

Technical Sales Consultant

Zie jij niet alleen de bomen door het bos, maar ook nog eens de mooiste? En droom jij ervan om mensen wereldwijd te helpen hun bedrijf te vernieuwen en verduurzamen? Kom dan werken als Technical Sales Consultant bij Crea-Tech International!

Wie zijn wij

Bij Crea-Tech ontwerpen en ontwikkelen we innovaties die leiden tot groei. Wij realiseren hightech automatiseringsconcepten voor groeigerichte ondernemingen, in zowel tuinbouw als voeding, landbouw als industrie. Door middel van robotica, engineering en design. En dit overal ter wereld.

Wat ga je doen

Als Technical Sales Consultant bij Crea-Tech zet je prioriteiten op basis van de Corporate Strategie en ga je open-minded en met lef wereldwijd op zoek naar kansen in de markt en innovatieve oplossingen voor klanten.

Dit doe je door wereldwijd beurzen te bemannen en te bezoeken, klantrelaties te onderhouden, concurrentiegegevens te verzamelen en verkoop- en accountplannen op te stellen. Als technisch verkoopadviseur biedt je oplossingen aan klanten binnen product- en proces handling in de internationale tuinbouw, zowel mechanisch als software matig. Je bent een sparring partner voor klanten en de directie. Bovendien onderhandel je over prijs en condities, binnen gestelde richtlijnen.

Wie zoeken wij

  • HBO Commercieel Ingenieur of Werktuigbouwkunde, of niveau verkregen door werkervaring
  • Lay-out tekeningen in Autocad kunnen maken
  • Minimaal vijf jaar relevante ervaring in de tuinbouw of machinebouw
  • Nederlandse en Engelse vaardigheid in spraak en geschrift
  • Bereidt te reizen
  • Kennis van programmeren een pré

 

Wat bieden we jou

In deze functie heb je veel vrijheid in het indelen van je eigen werkzaamheden, op basis van de prioriteiten. We bieden goede arbeidsvoorwaarden aan, zoals flexibel werken, het volgen van opleidingen en cursussen en aantal vakantie- en ADV-uren. Bovendien heb je, naast een vast bureau op ons hoofdkantoor, ook een reizend kantoor en dus veel afwisseling.

Ons hoofdkantoor bevindt zich momenteel in De Kwakel, maar medio december verhuizen wij naar een nieuw, state-of-the-art pand aan de Braziliëlaan in Aalsmeer. Zowel ons pand in De Kwakel als in Aalsmeer liggen op een goed bereikbare locatie, met veel groen-, water- en recreatievoorzieningen in de buurt.

Je komt terecht in een gezellig en gemotiveerd team van onder de twintig collega’s. Crea-Tech is onderdeel van de Green Innovators Group, waaronder onder andere ook zuster Bosman Van Zaal valt. Samen met ruim 230 collega’s delen we het hoofdkantoor.

Interesse?

Solliciteer dan direct! Stuur je CV en motivatiebrief naar info@crea-tech.nl t.a.v. Henk Peek. 

Get in touch

Ready for some accelaration?
Work with Crea-Tech and you won't be disappointed!

Send us a message